Snuffelend naar supergave en leuke scoutingspulletjes. Dat kan! Kijk op Scoutshop.nl wat er allemaal te koop is. Want binnenkort zijn de feestdagen en kun je mensen verrassen met cadeautjes. Of gewoon een cadeautje voor jezelf, of misschien kun je wensenlijstjes maken voor Sint- of Kerstcadeau!

Of ga zelf snuffelen bij Scoutshop Vlaardingen! Openingstijden: vrijdagavond van 18.30-20.00 uur en zaterdag van 09.30-14.00 uur. Voor grote bestellingen graag mailen naar

Wordt je binnenkort geïnstalleerd? Van de speltakleiding hoor je wat je allemaal nodig hebt en waar je het allemaal kunt kopen. Bij de Scoutshop koop je je scoutfit en scoutingdas. Via jouw speltakleiding bestel je de badges en emblemen die je nodig hebt.

Zaterdag 7 november zou de mobiele Scoutshop bij ons op Plein Fort Haerlem staan, maar die is afgemeld i.v.m. de coronamaatregelen.