Image is not available
Image is not available
Slider
Voor onze opkomsten verandert er niets op basis van de laatste aangepaste maatregelen in de strijd tegen het covid-19 virus die op 17 november zijn afgekondigd. We kijken niet alleen naar wat mag maar ook wat kan. Scouting heeft voor jeugdleden t/m 17 jaar nog steeds een uitzondering op de overheidsmaatregelen, waar we heel blij mee zijn.
 
De opkomsten van onze bevers, welpen, scouts en explorers gaan door. De opkomsten worden gespreid in tijd en we vragen iedereen dringend om rekening te houden met de afspraken die we met elkaar maken om corona buiten de deur te houden. Verder zal het rustig zijn op het fort.
 
Scouting Nederland heeft het factsheet aangepast en onze richtlijnen en afspraken sluiten daar op aan.
  • Klik hier voor het factsheet van Scouting Nederland van 18 november 2020.
  • Klik hier voor de richtlijnen van Scouting Hellevoetsluis van 18 november 2020.

De boodschap blijft: Neem de richtlijnen serieus en volg ze op. Voorkom zo nieuwe maatregelen. De bescherming tegen het virus doen we met elkaar.

Terwijl iedereen bij de opkomsten zich heel bewust is van de coronamaatregelen, beleven we hele gave en leuke opkomsten met onze bevers, welpen, scouts en explorers. Daar doen we het voor!

Even ook een dankjewel aan onze leden en hun ouders/verzorgers voor hun medewerking bij het opvolgen van de coronamaatregelen. Echt heel fijn.

We houden de berichten over aanpassingen in de maatregelen door de overheid zorgvuldig in de gaten.

Bestuur Scouting Hellevoetsluis

Hellevoetsluis, 18 november 2020

 

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!