Voor de laatste opkomst van 2020 zijn onze scouts online gegaan. De landverkenners hadden een gezellige kerstopkomst via teams. De zeeverkenners troffen elkaar online voor het oefenen van hun CWO theorie in kerstsfeer. De orca's zagen elkaar nog even online om het jaar leuk af te sluiten. De luchtverkenners gingen helemaal in de kerstsfeer, met opdrachten voor meer kerstsfeer tot en met een kerstgerecht. Wat een briljante oplossingen om niet zomaar 2020 af te sluiten, maar gezellig met scoutingvrienden het jaar uitluiden.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!