De welpen van de Voornse Trekkers Horde zouden bij de kerstopkomst gezellig kerststukjes maken. Mooi muziekje er bij, gezellige kerstverlichting en een mooi kerststukje voor thuis. Dat liep anders, want de welpen werden verrast met een pakketje bij de voordeur voor hun online kerst-opkomst. Ze mochten een heerlijk kerstgebak maken in hun eigen keuken, maar via de computer keek de leiding mee om te helpen én mee te genieten natuurlijk.

Een superleuke manier om 2020 met je scoutingvrienden af te sluiten. Fijne feestdagen en tot volgend jaar!