Image is not available
Image is not available
Slider

“Eens een scout, altijd een scout”

Op 71-jarige leeftijd is ons erelid Peter Poelhekke op donderdag 17 december 2020 geheel onverwachts komen te overlijden. Peter was van 1987 tot 2001 betrokken bij onze groep als stichtingsvoorzitter en in die functie een grote steun binnen het bestuur. Hij raakte betrokken bij onze groep toen zijn kinderen lid werden van scouting en hij zelf actief werd als welpenleiding. Voor zijn jarenlange betrokkenheid en inzet voor onze groep is Peter tot erelid van Scouting Hellevoetsluis benoemd. Hij bleef altijd belangstelling houden voor onze groep. Elk jaar kwam hij naar de eindejaarsbijeenkomsten met de vrijwilligers om sfeer te proeven en bij te praten. De laatste keer was tijdens de vrijwilligerswandeling op 12 december 2020 waar hij vol belangstelling keek naar de activiteiten van de scouts en het gebruik van de Groene Valk.

We wensen een ieder die hem gekend heeft en lief had, veel sterkte bij het verwerken van dit plotselinge en ongekende verlies.

Kader en Bestuur Scouting Hellevoetsluis

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!