Image is not available
Image is not available
Slider

De eerste keer weer scouting in 2021 werden de nieuwe welpen van de Shanti Horde meteen geïnstalleerd. Best wel een speciaal moment en het was dan ook jammer dat de ouders, broertjes & zusjes, opa's & oma's alleen in een filmpje de belofte konden terug beluisteren. Maar wat een leuke welpen hebben we erbij. Er zijn ook twee nieuwe welpenleiding bij de Shanti Horde geïnstalleerd. Hans kreeg zijn welpennaam Chil en Lita haar welpennaam Bagheera. Trots beloofden zij een goede welpenleiding te zijn. Rikki Tikki Tavi was in de laatste Groepsraad tot teamleider van de Welpen Shanti Horde benoemd, maar nog niet geïnstalleerd. Dat is nu ook goed gekomen. Gefeliciteerd allemaal!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!