De eerste keer weer scouting in 2021 werden de nieuwe welpen van de Shanti Horde meteen geïnstalleerd. Best wel een speciaal moment en het was dan ook jammer dat de ouders, broertjes & zusjes, opa's & oma's alleen in een filmpje de belofte konden terug beluisteren. Maar wat een leuke welpen hebben we erbij. Er zijn ook twee nieuwe welpenleiding bij de Shanti Horde geïnstalleerd. Hans kreeg zijn welpennaam Chil en Lita haar welpennaam Bagheera. Trots beloofden zij een goede welpenleiding te zijn. Rikki Tikki Tavi was in de laatste Groepsraad tot teamleider van de Welpen Shanti Horde benoemd, maar nog niet geïnstalleerd. Dat is nu ook goed gekomen. Gefeliciteerd allemaal!