Image is not available
Image is not available
Slider

Elk jaar rond de verjaardag van Baden Powell - 22 februari - zamelen wat geld in onder onze scouts en vrijwilligers voor een goed doel. Voor een ander. Met dat spaarpotje willen we een scout of scoutinggroep ergens ter wereld helpen. Vorig jaar ging een bedrag naar Gambia waar explorer Felix heeft meegeholpen bij het opbouwen van nieuwe toiletgebouwtjes bij een nursery. Dit jaar doneren we uit onze Baden Powell-spaarpot aan

Scoutinggroep Ibn Battuta in Rotterdam.

Zij staan voor de uitdaging voor het opbouwen van hun afgebrande clubhuis en we willen hun graag helpen. Na de inzameling op 20 februari van 119 euro kon met een toevoeging uit het Baden Powell-spaarpotje een totaalbedrag van 219 euro worden overgemaakt. Bedankt allemaal!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!