Image is not available
Image is not available
Slider

De oudste welpen ontdekten zaterdag 5 juni wat Orca's en Zeeverkenners nou echt doen daar op Oosterland en hoe gaaf het is om samen het water op te gaan. Om alle kijkers mee te kunnen nemen waren alle boten klaargemaakt en stonden oude bekenden klaar om deze oudste welpen mee aan boord te nemen. Leuk om jullie weer op Oosterland te zien Raymond, Robert, Niels, Michel, Sabine en Mattie. Maar eerst openen natuurlijk, dat was bekend. Dan de vletindeling ... bij wie kom ik in de vlet? Eenmaal de haven uit was het een beetje rommelig maar als de zeilen eenmaal gehesen zijn .... chill .... Zelf aan de helmstok om te sturen of trekken aan het fokkeschoot .... zeilen is helemaal niet moeilijk. Het was supergaaf om heel ergens anders af te meren en op land rond te rennen. En dan weer in je eigen vlet terug naar Oosterland .... "Misschien ga ik wel naar de Orca's na de zomer!"

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!