Image is not available
Image is not available
Slider

Kamp voor de explorers moet wel een beetje uitdaging bieden, dacht de kampleiding. Het buitenland was in coronatijd niet haalbaar, dus dan maar door eigen land. Met de rugzak op. Zo vertrokken deze leden met al hun kampspullen op de rug te voet naar drie locaties in den landen. Eerlijk is eerlijk, ze waren enorm opgelucht toen ze net buiten Hellevoetsluis mochten instappen in busjes en hun rugzakken achterin mochten zetten. En dat is maar goed ook, want de kamplocaties lagen nogal verspreid. Ze begonnen in Elk, waarna ze afzakte naar Enschede om te eindigen in Moergestel. Telkens hebben ze vanuit hun rugzak het kamp opgezet ... petje af voor onze explo's. Ondertussen werden ze ook nog uitgedaagd met het kampthema op thrillerniveau "Who is IT" en gave uitstapjes met spannende outdooropdrachten. Ze wisten menig record te kraken ...

Ach, de kampleiding is er goed in geslaagd om onze explorers uit te dagen op een Nederlands kamp. Volgend jaar weer!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!