Image is not available
Image is not available
Slider

Volgens een mooie traditie vertrekken de wildevaarders met de wind in de zeilen uit de haven van Hellevoetsluis en zien dan wel waar ze verzeild zullen raken. Dus alle kampspullen moesten mee aan boord van de Rammus en één vlet. Dat is zeker een uitdaging maar er was goed over nagedacht. Ze hadden ook verschillende keren gezeild met de Rammus om het sloepje beter te leren kennen. Het plan was richting Dordrecht en dan zien we wel. Vergis je niet, dat vraagt aanpassingsvermogen naar steeds weer nieuwe omstandigheden. Dit jaar waren het ook grotendeels eerstejaars wildevaarders, dus was heel veel nog heel erg nieuw. Een kampthema is niet nodig voor deze avonturiers want zo'n zeiltocht is uitdagend genoeg. Maar het is toch altijd fijn als ze na zeven dagen weer veilig de haven van Hellevoetsluis in varen en ze bij een afsluitende bbq achter het fort kunnen bijpraten en afsluiten.

Weer een mooi kamp en een hele ervaring rijker. Volgend jaar weer! O, dan gaan ze naar Nawaka. Weer een heel ander avontuur ...

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!