Image is not available
Image is not available
Slider

De eerste opkomst na de zomervakantie zwemmen de oudste leden over naar de volgende speltak. Niet letterlijk natuurlijk, nou ja, droge kleren meenemen is wel verstandig. Het beloofd weer een prachtig spektakel te worden. 

Zaterdag 4 september om 13.30 uur verzamelen alle bevers, welpen, orca's, amfibieën, landverkenners luchtverkenners en rowan/sherpa's achter het fort rond het 'overzwemparcours' dat 's ochtends is opgebouwd door vele vrijwilligers. Alle oudste kinderen lopen, klimmen, kruipen, glijden en springen over het parcours om aan het einde door hun nieuwe speltak verwelkomd te worden. Via een livestream op facebook kunnen de ouders, grootouders, broertjes en zusjes thuis meegenieten. Het wordt namelijk een beetje te druk om allemaal te komen kijken. 

Voor de zomer hebben de kinderen al gehoord naar welke speltak ze overzwemmen en ze kijken er reikhalzend naar uit. Net als alle leiding en alle andere scouts.

Het beloofd mooi weer te worden bij het overzwemfeestje ... dus het wordt genieten!

PS: de waterscouts (oudste orca's en zeeverkenners) zwemmen twee weken later over op Oosterland.

 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!