Image is not available
Image is not available
Slider

Zo'n 70 vrijwilligers zijn actief bij Scouting Hellevoetsluis! En daar zijn we heel trots op. Sommigen zijn als kind al 'op Scouting' en sommigen zijn later enthousiast geworden en mee gaan helpen.

We hebben zitten dubben hoe we zichtbaar kunnen maken dat we trots zijn op onze vrijwilligers ...

Dat we heel blij zijn dat ze zich willen inzetten voor onze Groep ...

Dat we het heel bijzonder vinden dat ze ermee beginnen en dat ze het tot in lengte van jaren willen blijven doen ...

Oplossing: het Lustrumteken!

Van alle actieve vrijwilligers is zo goed mogelijk uitgezocht hoe lang ze al lid zijn van Scouting Nederland. En daarbij konden we dan per 5 jaar en vanaf 30 jaar per 10 jaar een Lustrumteken voor uitreiken. Dat was een interessante uitzoekpuzzel die Laura en Linda hebben uitgezocht. Maar de beloning was de moeite meer dan waard. We konden heel veel Lustrumtekens uitreiken.

Op zaterdag 4 september waren alle vrijwilligers uitgenodigd om samen het nieuwe scoutingjaar te openen. We konden de vele aanwezige vrijwilligers verrassen met het Lustrumteken als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet en enthousiasme. De langstzittende was al 55 jaar een scout en nog steeds actief als vrijwilliger. Maar we zijn ook super blij met alle nieuwe leiding die hopelijk de komende jaren nog mooie Lustrumtekens krijgen uitgereikt. Want dit gaan we er in houden. Elk jaar wordt gekeken of een actieve vrijwilliger in aanmerking komt voor een volgend Lustrumteken en krijgt deze met veel plezier uitgereikt.

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!