Image is not available
Image is not available
Slider

Op 19 september ging het RSA 782-gelegenheidsfietsteam van start bij de Harbourtour 2021. Zes explorers en pivo's hebben zich laten uitdagen om mee te fietsen. Sommigen zelfs zonder enige ervaring en op een geleende (te kleine) fiets.

100 KM FIETSEN! De omstandigheden waren ideaal: weinig wind en een lekker zonnetje. Vol goede moet zijn ze van start gegaan: Sebastiaan, Ellis, Naomi, Bern, Colin en Whithley. En het was pittig ... Whitley heeft 70 (!) kilometer gered ... op een geleende fiets en niet gehinderd door enige ervaring. Ze zag de anderen over de finish fietsen met een lach en een traan. Ja, dat voel je wel. Maar het geeft vooral een fantastisch gevoel! Ze het hebben het toch maar gedaan. Wat een KANJERS deze zes! Die medialle is DIK DIK verdiend. Dit is ook Scouting!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!