De vijf bungalowtenten in de blauw/groen/rode doekkleuren die we hebben gekregen voelen meteen vertrouwd ... zou dat door de kleuren komen?

Camping De Ruimte in Dronten heeft geïnvesteerd in nieuwe tenten waardoor deze mooie bungalowtenten overbodig werden. Via Titus Bakker zijn ze bij ons terecht gekomen. Het materialenteam heeft zaterdag 18 september een eerste inspectie uitgevoerd. Vijf doeken zijn goedgekeurd, één frame is ook goed (de rest wordt later gecontroleerd) en de binnententen worden ook later nog eens goed bekeken.

Ze krijgen een mooie plek in de mort en we verheugen ons nu al om heel vaak op pad te gaan met deze mooie bungalowtenten. We bedanken de gulle gever!