Image is not available
Image is not available
Slider

De vijf bungalowtenten in de blauw/groen/rode doekkleuren die we hebben gekregen voelen meteen vertrouwd ... zou dat door de kleuren komen?

Camping De Ruimte in Dronten heeft geïnvesteerd in nieuwe tenten waardoor deze mooie bungalowtenten overbodig werden. Via Titus Bakker zijn ze bij ons terecht gekomen. Het materialenteam heeft zaterdag 18 september een eerste inspectie uitgevoerd. Vijf doeken zijn goedgekeurd, één frame is ook goed (de rest wordt later gecontroleerd) en de binnententen worden ook later nog eens goed bekeken.

Ze krijgen een mooie plek in de mort en we verheugen ons nu al om heel vaak op pad te gaan met deze mooie bungalowtenten. We bedanken de gulle gever!

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!