Met de laatste versoepelingen is ook de gezondheidscheck verdwenen. We vragen iedereen zich te houden aan de basisregels, zoals de overheid ze heeft geformuleerd.

• Was vaak en goedje handen
  • Geef elkaar de ruimte.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Wij zorgen voor voldoende frisse lucht

Verder volgen we de richtlijnen volgens het factsheet van Scouting Nederland vanaf 25 september 2021. We zien elkaar op de normale opkomsttijden (zie de agenda). De speltakleiding geeft de exacte opkomsttijden en -plaatsen aan hun eigen leden door. Bij grotere activiteiten blijft er aandacht voor -corona- veilige omstandigheden en wordt per keer aangegeven wat dat inhoud.

24 september 2021, Bestuur Scouting Hellevoetsluis