Het gaat GEWELDIG! Scouting Hellevoetsluis heeft al heel veel sponsorpunten gekregen bij de PLUS sponsoractie. Op 24 september stonden we op de 3e plaats. Echt fantastisch. Onze waterwelpen zijn heel benieuwd of het lukt om voldoende geld op te halen voor een nieuwe kano, want daarmee willen zij heel graag het water op. Daarom houden ze zaterdag 25 september voor de PLUS hun opkomst en proberen zo veel mogelijk mensen te vertellen over dit mooie spaardoel. Zet 'm op!

Gun uw sponsorpunten aan Scouting Hellevoetsluis voor een nieuwe kano voor de welpen!