Gevraagd en ongevraagd

... geeft een viertal mensen advies aan onze groepsvereniging. Zij kijken mee of we in ons enthousiasme de veiligheid misschien uit het oog verliezen. Hebben we de inrichting niet te wild gemaakt, zodat de nooduitgang niet meer toegankelijk is. Weet iedereen hoe de ontruimingsoefening werkt? Zijn de brandblussers bereikbaar? Als we vuur gaan maken, houden we dan de veiligheidsmarges in gedachten? Elk jaar wordt onder hun toezicht minimaal één keer een ontruimingsoefening gehouden.

Het is fijn dat zij vanuit een heel ander perspectief naar onze activiteiten kijken.