Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

Hoe lang ben jij al vrijwilliger bij ons?

Zo’n 70 vrijwilligers zijn actief bij Scouting Hellevoetsluis! En daar zijn we heel trots op. Sommigen zijn als kind al ‘op Scouting’ en sommigen zijn later enthousiast geworden en mee gaan helpen.

We hebben zitten dubben hoe we zichtbaar kunnen maken dat we trots zijn op onze vrijwilligers …

Dat we heel blij zijn dat ze zich willen inzetten voor onze Groep …

Dat we het heel bijzonder vinden dat ze ermee beginnen en dat ze het tot in lengte van jaren willen blijven doen …

Oplossing: het Lustrumteken!

Van alle actieve vrijwilligers is zo goed mogelijk uitgezocht hoe lang ze al lid zijn van Scouting Nederland. En daarbij konden we dan per 5 jaar en vanaf 30 jaar per 10 jaar een Lustrumteken voor uitreiken. Dat was een interessante uitzoekpuzzel die Laura en Linda hebben uitgezocht. Maar de beloning was de moeite meer dan waard. We konden heel veel Lustrumtekens uitreiken.

Op zaterdag 4 september waren alle vrijwilligers uitgenodigd om samen het nieuwe scoutingjaar te openen. We konden de vele aanwezige vrijwilligers verrassen met het Lustrumteken als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet en enthousiasme. De langstzittende was al 55 jaar een scout en nog steeds actief als vrijwilliger. Maar we zijn ook super blij met alle nieuwe leiding die hopelijk de komende jaren nog mooie Lustrumtekens krijgen uitgereikt. Want dit gaan we er in houden. Elk jaar wordt gekeken of een actieve vrijwilliger in aanmerking komt voor een volgend Lustrumteken en krijgt deze met veel plezier uitgereikt.

Deel dit bericht

Share on facebook