Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

Ja! Ik ga mee op het “Speciaal Orca Weekend”!

Ja natuurlijk wil ik mee op het “Speciaal Orca Weekend” en schrijf me gelijk in via het inschrijfformulier!

Het weekendkamp is van vrijdagavond 15 april 19:30 tot zaterdagmiddag 16 april 15:00 in Spijkenisse.

Verdere informatie ontvangen jullie in de nieuwe Bakboord-Stuurboord!

Geef je dus snel op, want waar vuur is, is eten!

Wacht even! Je kunt het beste eerst inloggen bij https://sol.scouting.nl voor je op de link klikt! Als je dat doet kom je gelijk in het inschrijfformulier als je op de knop “ja ik wil mee…..” drukt. Weet je jouw inloggegevens niet meer of heb je je lidnummer nodig? Kijk dan even op de adressticker van de Scouting Magazine jouw lidnummer staat boven je naam. Mocht je het niet meer kunnen vinden, dan kun je ook contact opnemen met de leiding.

Ja ik wil mee op het weekendkamp van de Orca’s!

Deel dit bericht

Share on facebook