Ons clubgebouw aan de waterkant is te vinden bij het Zeeverkennerscentrum Oosterland aan de zuid-oost oever van het Brielse Meer.
Het 'honk' is niet direct met de auto te bereiken. De parkeerplaats is echter op korte loopafstand van het clubhuis.

Van parkeerplaats naar clubhuis

Onderstaande foto’s leggen uit hoe u van het parkeerplaats naar het clubhuis kan gaan:

Na het parkeren van de auto even teruglopen om het fietspad op te kunnen lopen. Daar rechtsaf richting Brielle lopen.

Loop ongeveer 500 meter, totdat links van het pad de ingang van Zeeverkennerscentrum Oosterland te zien is (zie foto hieronder).

Ons 'honk' is na de slagboom aan de linkerhand. De vlaggenmast staat voor onze deur.