Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

We gaan 18 mei weer van start!

Na de mei-vakantie gaan we zaterdag, 18 mei, weer van start.

De opkomsten starten gewoon zoals met jullie speltakleiding is afgesproken. Weer helemaal uitgerust hebben we er zin in!

Op 18 mei is ook Voorne in Stelling, met o.a. activiteiten op het plein voor Fort Haerlem. Houd er rekening mee dat het plein dan niet toegankelijk is voor auto’s.

 alt

Niet parkeren bij Fort Haerlem op zaterdag 18 mei!

Op 18 mei wordt voor de derde maal Voorne in Stelling gehouden. Daarom is het plein die dag niet beschikbaar voor het parkeren. Het hele plein is dan gereserveerd voor dit evenement.

Wat is Voorne in Stelling?


Op deze dag worden de voormalige verdedigingswerken op het eiland Voorne onder de aandacht gebracht. Op diverse locaties zijn op het eiland activiteiten zoals rondleidingen en exposities over, door en in objecten die te maken hebben met militaire historie, zoals bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en uit 1800.

Rond Fort Haerlem, dat immers ook een voormalig verdedigingswerk is, zijn ook diverse activiteiten georganiseerd, ook voor kinderen.

Wellicht dat na afloop van onze eigen opkomsten nog even tijd is om zelf deel te nemen aan wat van deze activiteiten. Kinderen kunnen schieten met een grote katapult, schmincken of touwbrug en ouders kunnen ondertussen kijken naar een stukje militaire historie zoals soldaten uit de Eerste Wereldoorlog of naar voertuigen uit de Tweede wereldoorlog. Een compleet programma is te vinden op http://www.fronttaal.info/activiteiten/voorne-in-stelling.

Deel dit bericht

Share on facebook