Image is not available
Image is not available
Slider

Voor onze vrijwilligers

Als vrijwilliger kan het gebeuren dat een lid bij je komt met iets dat minder leuk is: pesten, agressief gedrag of iets anders (ergers?) dat het lid dwars zit. Het kan zijn dat het binnen de groep is gebeurd, maar het kan zich ook ergens anders hebben voorgedaan. Dat kan best vertrouwelijk zijn, zo vertrouwelijk dat het misschien lastig is om binnen de groep te bespreken.

Dan kunnen onze vrijwilligers een beroep doen op de vertrouwenspersoon van Scouting Hellevoetsluis. Onze vertrouwenspersoon is iemand met ruime levenservaring, heeft in zijn werkzame leven leiding gegeven en verantwoordelijkheid gedragen en is al zijn hele leven betrokken bij scouting. Hij is bereid om - in het geval iemand van de groep hieraan behoefte heeft - gesprekken met diegene aan te gaan. De inhoud van deze gesprekken zijn ... vertrouwelijk, niemand hoeft hiervan te weten.

Onze vertrouwenspersoon is via de mail bereikbaar. Mail .

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!