Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

Het zijn drukke tijden …

Er wordt heel enthousiast gewerkt aan de voorbereidingen voor de zomerkampen waar iedereen heel veel zin in heeft. Maar voordat het zover is hebben we nog heel veel feestjes zoals ons St. Joris Feest en natuurlijk de Kroningsdag. Tussendoor hebben de bevers en welpen de Duinenmars in Den Haag gelopen, zijn onze scouts de strijd aangegaan bij de Regionale Scouting Wedstrijden in Vlaardingen en kijken de welpen uit naar het Regiospel in Oostvoorne. 

Tijdens de kijkdagen kunnen de bevers, welpen en scouts alvast een kijkje nemen bij de oudere speltakken om voor volgend jaar een keuze te maken waar ze naar toe willen. Over een kijkje nemen gesproken: de kinderen die deelnemen aan de scoutingcursus via Hart voor Sport worden deze weken gastvrij ontvangen bij onze scout-speltakken.

En niet te vergeten de cursussen waar leden en kader warm voor lopen. Bijvoorbeeld de cursus ‘Meer vrijwilligers in korte tijd’, waar Sandra en Ria heel enthousiast over zijn en waar we binnenkort meer over zullen horen. Ook de training ‘In veilige handen’ is voor betrokken vrijwilligers waardevol om bewust en verantwoord leiding te geven bij scouting. Er zijn waterscouts die druk zijn het felbegeerde CWO3 zeildiploma te halen.

Allemaal leuk en inspirerend, zowel voor de kinderen als de vrijwilligers. Lees meer over alle activiteiten in deze nieuwsbrief en houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Tot ziens bij Scouting Hellevoetsluis!

Deel dit bericht

Share on facebook