Image is not available
Image is not available
Slider

Alleen maar buiten opkomst? Geen probleem voor onze scouts!

Vorige week was de gevoelstemperatuur rond Fort Haerlem best wel fris te noemen ... ijsmutsenkoud, zeg maar ... en toch was iedereen er. De bevers bikkelden rond het kampvuur, de welpen renden zich lekker warm, de scouts liepen rond in de vesting of maakten een warm vuurtje. Heerlijk om te zien dat onze scouts en hun leiding graag lekker buiten actief willen zijn.

De opkomsttijden zijn wel aangepast aan de buiten omstandigheden. In de webagenda staan de juiste tijden en de speltakleiding houdt hun leden en hun ouders op de hoogte.

Veel plezier!

In 2022 gaan we natuurlijk in de natuur op avontuur. We ontdekken weer nieuwe scoutingtrucjes. Leren weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ontmoeten we weer nieuwe scoutingvrienden. 

Scouting wordt natuurlijk weer een avontuurlijk 2022!

We kijken er naar uit in 2022 weer nieuwe avonturen te beleven! 

Helaas ... we starten 2022 niet met een frisse Nieuwjaarsduik in Hellevoetsluis. In navolging van de geldende coronamaatregelen gaat de duik niet door. 

De laatste geweldige, frisse, oergezellige en goedbezochte Nieuwjaarsduik in Hellevoetsluis was op 1 januari 2020. En wat was het leuk daar op het 'kleine strandje'. Terwijl de muziek speelde, stonden een kleine 100 dapperen aan de startlijn die om 12 uur door Burgemeester Junius werd doorgeknipt. En daar gingen de duikers. Ze holden en gilden richting het koude water voor een frisse start van het nieuwe jaar.

We missen de duik. We missen onze duikers. We missen de frisse start.

Zullen we 1 januari 2023 met z'n allen in de agenda zetten voor de Nieuwjaarsduik? Zien we elkaar dan bij het 'Kleine Strandje'!

We wensen jullie een mooie start van 2022!

Pssst, enkelen gaan misschien wel met de Unox thuisduik het nieuwe jaar opstarten. Je leest het als eerste op onze facebookpagina.

 

 

 

 

We wensen iedereen fijne feestdagen en voor 2022 en een gezond, sportief en avontuurlijk nieuw jaar.

Zaterdag 8 januari 2022 zien we elkaar weer bij Scouting!

Op 2 december was de trekking van de Nationale Scoutingloterij 2021. Heb jij misschien een prijs gewonnen? De Scouts van de speltakken Luchtverkenners, Zeeverkenners en de Dahinda horde hebben loten verkocht. Kijk snel op www.scouting.nl  of op jouw lootje een prijs gevallen is. 

Wat is Scouting Hellevoetsluis?

Scouting Hellevoetsluis staat voor uitdaging! Scouting Hellevoetsluis biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

 
 

Meer informatie

Lid worden van Scouting Hellevoetsluis?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

 

 

Meer informatie

Doe mee als vrijwilliger

Ook als je al wat ouder bent is Scouting een uitdagende belevenis! Op dit moment hebben wij vacatures voor:

  • Leiding bij de Welpen (groep 4-5-6)
  • Leiding bij de Bevers (groep 2-3)

Doe mee en stuur een berichtje aanEric!