Voor de verbouwing van het Cultuurplein is de Opzoomerlaan in de periode van 28 januari t/m 22 maart 2019 afgesloten. Houd er rekening mee dat het dan niet mogelijk om via de noordelijke toegang de Vesting in te rijden om naar het Fort te komen.

Scouting Hellevoetsluis is dan het beste te bereiken via de zuidelijke ingang. Rijd over de Nieuwe Zeeduik (langs Cape Helius) naar Fort Haerlem.

Houdt de aanwijzingen op de gele borden in de gaten over de voortgang van de wegwerkzaamheden.

De Nieuwjaarsduik 2019 was bijzonder leuk. De circa. 106 enthousiaste deelnemers hadden er zin en stonden te swingen tijdens de opzwepende warming-up verzorgd door Sara Sakinah van Lets go sport. Burgemeester Junius knipte het startlint om 12 uur door waarop de deelnemers het water van het Haringvliet instormden. Het was een prachtig gezicht ... de vrolijke 'Nieuwjaarduikers' die gillend en brullend in het water stonden. De sfeer was weer heel gezellig en de warme erwtensoep ging er na afloop goed in. Elk jaar is dit een mooie start van het nieuwe jaar.

Deze duik is mede mogelijk met dank aan de vrijwilligers van Scouting Hellevoetsluis en de Reddingsbrigade, Cape Helius, Gemeente Hellevoetsluis en Sara Sakinah. Burgemeester Junius heeft verschillende prijzen uitgereikt: voor de duiker die het eerst het water in rende (een detox boek + een gratis yoga les bij Sara), een ontbijt-voor-twee bij Cape Helius voor de 100ste inschrijving en de best geklede duikers - twee 'dames' van Bay Watch -  kregen het ontbijt-voor-vier bij Cape Helius. De duiker met het mooiste verhaal krijgt het boek van lifestylcoach Sandra de Jager.

Enorm bedankt allemaal, het was weer ontzettend leuk om te doen en een mooie start van 2019!

Er zijn twee leuke filmpjes van de Nieuwjaarsduik 2019 gemaakt die op youtube te bekijken zijn:

We wensen iedereen een mooi, spannend en avontuurlijk 2019 !

Dit jaar starten we op zaterdag 5 januari 2019 weer na de gezellige feestdagen en we kijken er naar uit iedereen weer te zien en te ontmoeten.

Kerst is in volop gevierd door alle scouts. Of het nu een Kerstovernachting (luchtvekenners), kerstontbijt, kerstlunch, kerstdiner met kerstfilm was. het was een prachtige kerstsfeer in Fort Haerlem. Er zijn fantastische kerstbomen versiert, hele kerstbomenbossen neergezet en iedereen zag er op z'n kerstbest uit. Ouders hadden heerlijke gerechten gemaakt en er volop van gegeten. Iedereen enorm bedankt voor deze gezellige dagen! Geniet van fijne feestdagen en we zien elkaar op 5 januari in het nieuwe jaar weer terug.

Klik hier en kijk snel of je een leuke prijs gewonnen hebt met het lot dat je gekocht hebt van de Scoutingloterij.

De leden die de loten verkocht hebben zijn ook winnaars, want een groot deel van de opbrengst van de verkoop van de loten is voor hun speltak. We bedanken iedereen van harte dat ze ons steunen met de koop van loten. Dit jaar geen prijs? Volgend jaar is weer een Scoutingloterij.