Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

Sport en Cultuurfonds

De gemeente Hellevoetsluis heeft voor de inwoners van Hellevoetsluis een sport- en cultuurfonds. Personen of gezinnen met een laag inkomen kunnen door de kosten vaak niet deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, onderwijs of aan andere maatschappelijke activiteiten. Door gebruik te maken van het sport- en cultuurfonds is dit wel mogelijk.

Ieder lid van een gezin kan jaarlijks in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. Mocht bijvoorbeeld de betaling van de contibutie of het zomerkamp voor u een probleem zijn, dan kunt u wellicht een tegemoetkoming krijgen uit dit fonds. De aanvraag- en declaratieformulieren zijn als pdf-file voor u beschikbaar. Indien u buiten Hellevoetsluis woont, is het wellicht nuttig om bij uw gemeente te informeren of zij ook zo’n fonds hebben.

Een aanvraagformulier voor een bijdrage uit het Sport- en Cultuurfonds is verkrijgbaar bij de afdeling Zorg van de gemeente Hellevoetsluis aan het Bruggehoofd 1, bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 of bij de receptie van de afdeling Sociale zaken in het gemeentehuis. klik hier om te downloaden.

Deel dit bericht

Share on facebook