Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

Supergaaf! De Vrijwilligersprijs 2020

Yeahh! We zijn trots op onze vrijwilligers!

Zij doen fantastisch werk en beleven daar zelf ook nog plezier aan! Dit jaar was met alle coronamaatregelen een extra uitdaging en zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Zo hebben ze bij de eerste lockdown actief contact gehouden met onze jeugdleden en ze zelfs thuis uitgedaagd met digitale scoutingopkomsten. Dat is hartverwarmend en heel mooi om te zien gebeuren. 

Het was al fantastisch dat we genomineerd waren voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2020! Samen met drie andere prachtige vrijwilligersorganisaties: Voedselbank Hellevoetsluis, Opruimers Hellevoet en de Turkse Vrouwen Commissie. En nu krijgen we dankzij de meeste stemmen in de poll van Stichting Push ook nog eens de meeste stemmen voor de Publieksfavoriet! Enorm bedankt! Hartverwarmend …

Vrijwilligers Hilda (praktijkbegeleider) en Jasper (luchtverkennerleiding) kregen op 7 december van wethouder Hans van der Velde de gouden duim en het het prachtige 1,5 meter brede schilderij van Spetters uitgereikt. In Groothellevoet geeft onze voorzitter Lauret haar blije reactie op de erkenning voor ons vrijwilligerswerk.

Onze vrijwilligers zijn toppers!

 

Deel dit bericht

Share on facebook