Sponsor ons met :

Logo Scouting Hellevoetsluis liggend

56e Jota & 17e Joti

Wij zijn volop aan het ‘sharen’

 alt

Burgemeester heeft vrijdag 18 oktober het startsein voor onze Jota & Joti gegeven!

Jamboree On The Air & Jamboree On The Internet – leden van Scouting Hellevoetsluis gaan volop proberen via radio en internet met scouts uit Nederland en buitenland in contact te komen. De start is op vrijdagavond om 21.30 uur. Zaterdag is er om 10 uur een gezamenlijke opening en op zondag om 12.00 uur wordt de 56e Jota & 17e Joti afgesloten. Al die tijd wordt dag en nacht (tenslotte moeten we rekening houden met het tijdsverschil in het buitenland) contact gezocht. Thema dit jaar is: ‘Share-It’!

Natuurlijk zijn er ook allemaal andere leuke activiteiten gepland, van bevers tot explorers. De leiding van de speltakken staan weer klaar, ondersteund door enthousiaste vrijwilligers.

De speltakken zijn over het weekend ingedeeld en vanaf de scoutsleeftijd voor een nachtje op het Fort. We zijn heel benieuwd naar de belevenissen tijdens Jota & Joti 2013.

Lokale mediabelangstelling!

Radio Voorne – vrijdagavond vanuit Fort Haerlem! via de ether: 106.9 FM en via de kabel: 105.9 MHz; via de website door op ‘live player’ te klikken http://www.radiovoorne.nl

0181TV – digitaal via UPC op kanaal 31 en op UPC mediaboxen en via de digitale kabel op kanaal 720. Analoog via kanaal 67+ 840.00 MHz; via de website kijken door op ‘live player’ te klikken http://www.0181tv.nl

 alt  

Onze antennes staan hoog dankzij kranen beschikbaar gesteld door sponsor Peinemann.

En hoog betekent voor ons een ver bereik om te zenden.

Deel dit bericht

Share on facebook