Uitzendbureau logoAf en toe hebben we extra hulp nodig, bijvoorbeeld:

• ... bij een opkomst
  • ... bij Sint Joris
  • ... bij onze Open Dag
  • ... bij Scout It Out
  • ... bij Jota & Joti
  • ... op het water
  • ... met een aanhanger
  • ... bij pionieren
  • ... bij materiaalonderhuod
  • ... achter de bar

Veel ouders en oud-kaderleden staan al ingeschreven, maar we zoeken altijd meer hulp. "Vele handen maken licht werk." Geef je ook op bij ons Uitzendbureau en geef aan waar je wel/niet bij wilt helpen.

Als extra hup nodig is, nemen we contact op. Je kunt dan altijd nog zeggen of je wel/niet kunt of wilt meehelpen.

Meld je aan bij Tanje Mol